FILTRUJ
W niedzielę, 21 września, w restauracji The Gate odbędzie się Sunday Brunch. To nowa propozycja spędzenia niedzielnego popołudnia w eleganckiej oprawie i przy bogatym menu przygotowanym przez Szefa Kuchni Michała Bekisza. W ofercie znajdą się: bufet serów i wędlin rzemieślniczych, świeże sałatki i lekkie przystawki, dania na ciepło, m.in. dorsz w sosie cytrynowym, gnocchi z masłem tymiankowym czy kisz z warzywami i szynką, wybór deserów: panna cotta z musem owocowym, ciasto czekoladowe z solonym karmelem, jogurty z granolą.
W cenie zawarte są również napoje: kawa, herbata, soki, a także wino i prosecco bez ograniczeń.
Termin: niedziela, 21 września 2025, godz. 12:00–16:00
Miejsce: Restauracja The Gate Wrocław, ul. Piłsudskiego 100
Cena: 199 zł / osoba
Rezerwacje: 570 403 558
Piłsudskiego 100, Wrocław